Håndlavet og unikke designs som skaber en personlighed i børneværelset ud over det sædvanlige.
Økologiske og bæredygtige produkter i topkvalitet.

Fordi vores børn altid fortjener det bedste ♡

 

ONLINE FLYTTESALG

SPAR OP TIL 60%

Skab et hyggeligt børneværelse ​

Børn tilbringer mange timer hver uge på deres værelse. Her får fantasien frit spil, stemningen på værelset er derfor vigtig for at dit barn føler sig godt tilpas.

Her finder du vores udvalg af håndlavet lamper, spejle, knager, ure mv. som vil skabe en hyggelig stemning på børneværelset. Alt produceret med kærlighed på vores eget værksted.

Pusletid er det gode nærvær​

Puslepladsen er et af de steder, hvor du og dit barn kommer til at tilbringe meget tid de første år. Det er derfor vigtigt at skabe en god atmosfære, så det kan blive en hyggelig stund for både dig og din baby.

Hos os finder du det originale sky spejl, puslepuder og opbevaringskurve lavet i 100 % økologisk bomuld.

Sovetid i skønne og trygge rammer​

En god nats søvn er vigtig for babyers udvikling. Vi har derfor i vores produkter lagt stor vægt på høj kvalitet, med omtanke for miljøet. Så du kan sende dit barn afsted til drømmeland med god samvittighed.

I denne kategori finder du vores bløde og lækre 100% økologiske satinvævet sengetøj. Derudover finder du også vores økologiske babynest, sengerande, sengelommer og håndlavede touch lamper.

Accesories til hverdagen

Savlesmække og suttesnore er uundværlige for mange forældre.

Savlesmækken hjælper på at halsen ikke bliver våd eller kold af savl, som kan irritere huden. Derudover undgår du også at skulle skifte tøj flere gange dagligt, men i stedet kan nøjes med blot at skifte savlesmækken.

Sutter har det med at falde ud af munden og forsvinde. Sæt sutten fast i en suttesnor, så baby altid har den indenfor rækkevidde.

Både vores savlesmække og suttesnore er lavet i 100% økologisk bomuld og findes med fine farver, print, blonder og flæser. Så de kan matche din babys outfit eller give outfittet lidt liv og farver.

TAK

Tak til alle jer der vil dele jeres smukke billeder med os.
Følg os på Instagram og brug #Maseliving

INSTAGRAM

100 % Dansk design og produktion

Hos Maseliving går design og kvalitet op i en højere enhed. Alle vores håndlavede produkter i træ er designet, produceret, pakket og sendt fra vores værksted i Køge, Danmark. Og hvad enten der er tale om en af de populære originale skyspejle, eksklusive lamper, knager eller et af vores andre produkter, vil du hurtigt kunne se og mærke at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vores kollektion af tekstiler er produceret af 100% økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik, som er det perfekte match til vores håndlavede produkter i træ. Alle vores produkter er skabt med kærlighed, omhu og respekt for miljøet og de mennesker vi arbejder sammen med. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid, hvor vores børn kan vokse op i en sikker, sund og smuk verden.

Produkterne bliver produceret i et moderne nordisk og enkelt look, hvor kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet er i fokus.

Historien bag Maseliving

Fra den lille garage til den store verden

Det første Maseliving produkt blev skabt for 7 år siden i en garage i Greve. Patrick og Vibeke blev forældre for første gang i august 2014, hvor de havde et stort ønske om at lave et unikt børneværelse. De var bl.a. på udkig efter nogle unikke børneknager, men det var ikke muligt at finde det de søgte. Så de besluttede sig for at skabe deres egen.

Få 10% på din første ordre

TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Bliv en del af Maseliving familien og modtag tilbud før alle andre, nyheder og inspiration

Du kan trygt tilmelde dig, vi lover ikke at fylde din indbakke